Ga naar de inhoud

Stichting Kinderopvang Rhenen gestart met Quebble

Al 30 jaar biedt Stichting Kinderopvang Rhenen met 7 lokaties kinderopvang aan in Rhenen. SKR is een plek waar een mooie basis wordt gelegd voor ieder kind. De kinderen hebben de ruimte om te groeien en spelenderwijs te leren en er is veel aandacht voor de natuur.  Ze richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind en er is gerichte aandacht voor het bijbrengen van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. 

Om de administratie van de Kinderopvang in goede banen te leiden gebruikt kinderopvang Rhenen al jaren De Nanny4All. In september hebben ze besloten om de kindplanningsmodule van De Nanny4All uit te breiden met de personeelsplanning van Quebble.

Directeur Ine Lavrijsen zegt: "Na de keuze voor Quebble was er direct een klik tussen implementatie manager Petra Hulzebosch en onze medewerkers. Hierdoor verliep de samenwerking heel soepel. Petra heeft ons ontzorgd en was altijd standby voor vragen. Binnen een maand konden we live gaan met het systeem iets wat ik vooraf niet had gedacht. We zijn heel blij met de personeelsplanning van Quebble en zijn er echt op vooruitgegaan. Het is gebruiksvriendelijk en er zijn mooie overzichten beschikbaar. Ook voor wat betreft de service en ondersteuning nadien zijn we zeer tevreden!"

Terug naar blogartikelen