Ga naar de inhoud

Stichting Kinderopvang watergraafsmeer gestart met SDB Groep

Kinderopvang SKW is niet weg te denken uit de Watergraafsmeer en het Amstelkwartier. Al meer dan 30 jaar zijn ze een begrip in de omgeving. En iedereen weet; bij Kinderopvang SKW draait het om hoge kwaliteit en zijn kinderen in goede handen!

Kinderen staan centraal in investeringen

SKW is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk. En dus investeert SKW altijd weer in de kwaliteit, in de medewerkers en vooral in de kinderen!

Bij alles wat ze ondernemen zorgen ze er voor dat kinderen geïnspireerd worden en voluit kunnen ontwikkelen. Vanuit het DNA dat vol zit met; professionaliteit, positifiteit, initiatief en heel veel liefde voor het vak en de kinderen!

Een prachtige organisatie die wij van Quebble(onderdeel van SDB Groep) graag als partner ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

kind- & personeelsplanningen en het ouderportaal

In oktober 2021 nam SKW contact op met Quebble omdat ze gebruik maakten van The Nanny voor de kindplanning. SKW zocht een toekomstbestendige vervanger te zoeken voor de kind- & personeelsplanningen en het ouderportaal. In januari 2022 werden de eerste facturen verstuurd vanuit Quebble. Inmiddels is het project afgerond en zijn alle groepen en ouders over op een nieuwe ouderapp. Met dank aan Ilja Seunke, Sanne Goedhart en Michéla de Jong en het hele team van Kinderopvang SKW voor een prachtig project.

Terug naar blogartikelen