Ga naar de inhoud
Cliëntenportaal en e-health in één

Digitale Zorg (Jouw Omgeving)

Samenwerken met jouw cliënten in de jeugdzorg, jeugd GGZ, of het sociaal domein? Je doet het zo goed mogelijk maar mist goede digitale mogelijkheden. Digitale Zorg (Jouw Omgeving) – een interactief cliëntenportaal en e-health platform voor online behandeling, begeleiding en zelfhulp biedt uitkomst. Cliënten werken op het platform op een veilige en transparante manier samen met verwanten, netwerk en zorgprofessionals. Dit zorgt voor vertrouwen, betere communicatie en geeft zicht op de voortgang.

Boek een inspiratiesessie

Meer dan een cliëntportaal

Jouw Omgeving ondersteunt jou in de overgang naar een integrale zorgaanpak waarin alle betrokken partijen eenvoudig met elkaar samenwerken. We helpen je bij het vormen van een visie en strategie op digitale zorg. Digitale zorg is meer dan het aanbieden van een cliëntportaal waar een cliënt en zijn netwerk gespreksverslagen kan zien. Digitale zorg is ook het aanbieden van online modules en hulpmiddelen die de cliënt in staat stelt het zorgtraject vorm te geven en te versnellen.

Kortere behandelduur door versterken van eigen kracht en netwerk

Samen met zorgprofessionals ontwikkelen we online modules en hulpmiddelen die het zorgtraject vormgeven. Cliënt en zorgprofessional krijgen zo de juiste ondersteuning en zorginhoud op het juiste moment. Hierdoor kunnen cliënten meer zelf doen en zijn ze minder afhankelijk van specifieke contactmomenten. Digitale Zorg (Jouw Omgeving) helpt cliënten grip te krijgen op eigen leven.

Zorginhoudelijke modules

Met Jouw Omgeving kan jouw cliënt zélf aan de slag tijdens het behandeltraject en zelfs al tijdens de wachttijd tot de behandeling kan starten. In Jouw Omgeving zijn zorginhoudelijke modules beschikbaar die je kunt toewijzen aan de cliënt

Zorginhoudelijke modules

Samenwerken met naasten

De zorg is van ons allemaal. Naast de professionele zorg speelt het netwerk van jouw cliënt een grote rol in het behandeltraject. Binnen Digitale Zorg heeft iedereen toegang tot alle voor hem/haar relevante informatie. Hier kan je voortgang monitoren en rapporteren en kan er communicatie plaatsvinden tussen het netwerk, de cliënt en de professionele zorgverlening.

Kortom: de juiste informatie, op de juiste plek, op het juiste moment. De optimale vorm van samenwerking met jouw cliënt en haar naasten.

Gemengde hulpverlening – digitale communicatie

Jouw Omgeving maakt het mogelijk om een combinatie van fysieke en digitale zorg toe te passen. Binnen de beveiligde omgeving kunnen jouw cliënten, hun netwerk en zorgverleners met elkaar communiceren via 1-op-1 chats, groep chats en beeldbellen.

Boek een inspiratiesessie

Geïntegreerd in EPD en ECD

Diepe integraties tussen digitale zorg en het ECD/EPD waar jij mee werkt zijn cruciaal voor soepele processen. Dit verhoogt de cliënttevredenheid, het werkplezier van de zorgprofessional én bespaart tijd die ten goede kan komen aan de zorgverlening.

SDB Groep is de enige aanbieder van digitale zorg die daarnaast zowel ECD’s als EPD’s aanbiedt. Daardoor zijn wij in staat diepere en betere integraties te realiseren met bijvoorbeeld ons ECD | Jeugdzorg (CARE4) die veel verder gaan dan de meer gangbare, oppervlakkige koppelingen. Uiteraard bieden we ook goede integraties met externe systemen, zoals ONS.

Ontdek hoe Digitale Zorg (Jouw Omgeving) jou op 9 manieren ondersteunt

1
Regie bij de cliënt

De cliënt kan zelf aan de slag en zijn netwerk erbij betrekken.

2
Veilige communicatie

Een veilig & gebruiksvriendelijk alternatief voor Whatsapp, e-mail en Zoom.

3
Zorginhoudelijke modules

Digitale e-health modules voor alle betrokkenen om bijvoorbeeld een stoornis of trauma te behandelen.

4
Integratie met EPD / ECD

Diepgaande integraties voor optimaal gebruikersgemak en voorkomen van dubbel werk

5
Integraal en transparant samenwerken

De samenwerking tussen de cliënt, zijn netwerk en de zorgprofessionals wordt digitaal ondersteund

6
Tijdbesparing

De cliënt gaat zelf aan de slag en communicatie gaat via het digitale platform.

7
Hoge cliënttevredenheid

Door zelf regie te hebben en aan de slag te kunnen neemt de cliënttevredenheid toe.

8
Kennis van zaken

Wij bieden een begeleidende en leidende rol ten aanzien van het optimale gebruik van het digitale zorg.

9
Wachttijdverzachter

Vanaf aanmelding kan de cliënt tijdens het wachten zelf al aan de slag gaan.

Bekijk hier ons product board en ontdek wat we momenteel voor onze klanten ontwikkelen.

Support en privacy

Wij willen je graag zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben wij een uitgebreid supportteam voor jou klaar staan. Daarnaast hebben we privacy hoog in het vaandel staan en daarom vertellen we je precies hoe wij omgaan met jouw privacy.