Ga naar de inhoud
SDB-ers aan het woord

Medewerkersverhalen

We hebben SDB-ers gevraagd je eens iets meer over te vertellen over werken bij SDB Groep. Hoe ziet hun dag eruit? Wat inspireert hen het meest? En hoe is het om onderdeel te zijn van de SDB Groep familie?

Op deze pagina lees je de verhalen van onze medewerkers!

SDB Groep | Werken bij | Software | Zorg | Kinderopvang | Wat bieden we jou | | Kennis delen en leren | Werkgeverschap

Laurens (Productspecialist Planning) vertelt…

“Vanuit onze Product & Technology organisatie nemen we de ruimte voor prototyping, dus de ruimte om te testen en te leren met nieuwe technieken. Hierdoor wordt onze creativiteit bevorderd en nemen we de tijd en ruimte om out-side-the-box te denken.”

Lees hier het hele verhaal

Edo (Medewerker Finance) vertelt…

Een warm welkom en persoonlijke aanpak was er al voordat ik überhaupt begonnen was. Het was voor mij dus ook een goed teken dat ik al na een aantal weken het gevoel had dat ik echt op mijn plek zit en onderdeel ben van de organisatie.

Lees hier het hele verhaal

Maarten (Productspecialist SDB Leerplatform) vertelt...

“Wat ik met name gaaf vind is het feit dat je merkbaar bijdraagt aan het geheel. Je doet dat vanuit je eigen expertise, dus binnen het domein waar je goed in bent en waar je focus op hebt, maar het voelt wel echt als één grote club mensen die allemaal hun best doen om samen iets moois neer te zetten!

Lees hier het hele verhaal

Esther (Productspecialist E-learning) vertelt...

“Door het maken van e-learning kijk je vaak vanuit een ander perspectief naar een oplossing. Het wordt gelukkig erg gewaardeerd binnen de organisatie als je meedenkt en kritische vragen stelt en je krijgt hier de ruimte voor. Zo leren we elke dag van elkaar en mijn motto is ‘Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!’, dus dat komt goed uit.

Lees hier het hele verhaal

Ayesha (Implementatieconsultant SDB PLanning) vertelt...

“Wat ik enorm waardeer is dat dingen die gezegd worden ook daadwerkelijk worden waargemaakt. Bij SDB Groep is ‘practise what you preach’ de praktijk.”

Lees hier het hele verhaal

Kees (Accountmanager Cross sell / New Business) vertelt..

“Ik krijg vrijheid en ruimte binnen mijn rol om voor de klant de best mogelijke uitkomst te kunnen faciliteren. Dat werkt heel prettig en het wederzijdse vertrouwen is heel goed.”

Lees hier het hele verhaal

Sophia (Accountmanager) vertelt...

“Ik ervaar de SDB Groep als een diverse organisatie. We hebben heel veel verschillende kennisgebieden en expertises in huis. Wat leuk is om te merken is dat iedereen super benaderbaar is en bereid is elkaar te helpen.”

Sophia

Jan (Consultant Finance) vertelt...

We zijn lang geleden ontstaan uit de zorg en gebruiken deze kennis en expertise om echt software te bouwen waar de klant in de zorg wat aan heeft! SDB Groep is een begrip in de zorg en ik ben trots daar, al zo lang, een onderdeel van te mogen zijn.”

Lees hier het hele verhaal

Stefan (educatief designer) vertelt...

“Ik heb een hele fijne plek om te werken waar ik kansen krijg om mij te ontwikkelen en om te groeien. Je moet hier wel echt zelf je eigen regie in nemen.”

Lees hier het hele verhaal

Elke (Support Consultant Planning) vertelt...

Ik merk dat het geven van je mening of aandragen van nieuwe ideeën positief ontvangen worden. De stem van iedereen telt! Als je iets inbrengt dan wordt er ook daadwerkelijk iets mee gedaan.

Lees hier het hele verhaal